preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivana Mažuranića Zagreb

Login

RODITELJI PRIČAJU PRIČE
RODITELJI PRIČAJU PRIČE-PRIJATELJSTVO I RAVNOPRAVNOST
Administrator / datum: 24. 3. 2020. 11:09

U srijedu  4.3.2020.g. učenici 1.c razreda uživali su u čitanju priča iz knjiga na temu "Prijateljstvo i ravnopravnost". Priče je čitala mama Danijela Polenac Učenicima je bilo jako zanimljivo i puno su naučili. ​


[OPŠIRNIJE]ŠKOLSKA KNJIGA POMAŽE U REALIZACIJI RADIONICE „RODITELJI ČITAJU PRIČE“
Administrator / datum: 13. 3. 2020. 14:37

Na inicijativu osnivačice Radionice „RODITELJI ČITAJU PRIČE“ , Sare-Sanele Butorac, Školska knjiga donirala je pregršt knjiga koje se od danas nalaze roditeljima i učenicima na dohvat ruke.  U razredu!

U ime roditelja i 1c razreda, knjige su preuzeli ravnatelj Nikola Šandrk i učiteljica Azra Grahović. Ujedno, u mirisu novih knjiga okušao se i ravnatelj pročitavši priču iz knjige „120 priča  za djecu- svaka je mrvica važna“, Marice Milčec.

Tako su naša djeca - učenici postali „bogatiji“ za puno novih i još neistraženih priča i avantura koje  čekaju da ih se pročita.

 


[OPŠIRNIJE]RODITELJI PRIČAJU PRIČE-120 PRIČA ZA DJECU
Administrator / datum: 24. 2. 2020. 16:54

Na drugoj radionici “Roditelji pričaju priče”  u četvrtak 30.1.2020.g. učenici 1.c razreda uživali su u čitanju priča iz knjige 120 priča za djecu "Svaka mrvica je važna" Marice Milčec. Priče je čitala mama Maja Čibarić. Bilo je jako zanimljivo i brzo je prošao školski sat.


[OPŠIRNIJE]​RODITELJI PRIČAJU PRIČE-PRVA PRIČA
Administrator / datum: 23. 1. 2020. 19:31

Čitanje i pričanje priča djeci proširuje rječnik, pomažemo im da se osjećaju sigurnima i razvijaju maštu, ali i da prepoznaju sebe u nekoj situaciji, da shvate što osjećaju i dobiju primjer kako si mogu pomoći.

Roditelji 1.c pokrenuli su radionicu “Roditelji pričaju priče” i u srijedu 22.1.2020.g. uživali čitajući djeci prvu priču “Medvjedići uče o istini”. To je samo početak druženja - čitanja koje su pokrenule Sara Butorac, Iva Bojčić, Antonija Gečević, Maja Čibarić, Ana Glasnović i Ana-Marija Mehkek.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju