preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivana Mažuranića Zagreb

Login

NASTAVA NA DALJINU

OBAVIJEST

Poštovani roditelji učenika razredne nastave!

Kao što vam je, vjerojatno poznato iz sredstava javnog priopćavanja, od 11. svibnja organizira se nastava, koja će se provoditi u objektu škole, za učenike razredne nastave (od 1.do 4. razreda).

Istovremeno će biti organizirana i nastava na daljinu kao što je to bilo do sada, na 3. programu HRT-a i prema dogovoru s razrednicom. Prošli tjedan ste ispunjavali anketnu listu o dolasku na nastavu od 11. svibnja 2020.

Molimo vas da, sukladno preporukama koje ćete vidjeti na poveznicama u nastavku, djecu dovodite u školu samo ako su oba roditelja zaposlena te majka nema status majke odgajateljice i ako niste u mogućnosti ostaviti ih kod kuće, pod nadzorom odrasle osobe. 

Molim sve roditelje da prouče upute HZJZ o organizaciji nastave, koja se nalazi na poveznici:

https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Upute-vrtici-i-skole-29-4-2020-finalno.pdf

kao i upute MZO, koje se nalaze u poveznici;

Preporuke za organizaciju rada u razrednoj nastavi

Ako ste odlučili o dolasku ili nedolasku vaše djece u školu, tu odluku neće biti moguće promijeniti tijekom dva tjedna, do donošenja novih mjera Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu.

Za učenike koji dolaze u školu na nastavu, roditelji će morati poslati ili predati učiteljici potpisanu izjavu koja se nalazi u privitku ove obavijesti. Izjavu možete poslati potpisanu i skeniranu na mail adresu razrednice.

Izjava za roditelja.docx

Anketa za učenike koji dolaze na nastavu u školu od 11. svibnja 2020.

Čuvajmo sebe, svoje bližnje i sve s kojima smo u kontaktu!

S poštovanjem,

ravnatelj: Nikola Šandrk, prof.


RASPOREDI NASTAVE

 

Poštovani roditelji i učenici,

obavještavamo vas da će se od srijede, 18. 3. online nastava za učenike predmetne nastave održavati po redovitom rasporedu sati OŠ Ivana Mažuranića. Ovaj smo tjedan u B rasporedu.

Molimo sve učenike da redovito prate obavijesti i upute u predmetnim kanalima svoje virtualne učionice.

Učenici razredne nastave trebaju pratiti Školu na trećem na programu HRT 3 uz dodatak materijala koje će im slati njihovi učitelji putem dogovorenih komunikacijskih kanala.


 

Na poveznici niže možete pronaći rasporede emitiranja obrazovnih sadržaja putem televizijskih programa koje je objavilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Raspored nastave na TV-u

 

preskoči na navigaciju